Curcubeul Artelor
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
Info center
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare

Curcubeul Artelor

Casa de Cultură ,,Mihail Sadoveanu” Pașcani în colaborare cu Instituțiile Educaționale din Paşcani, Consiliul Municipal Pașcani și Primaria Municipiului Pașcani, organizează în perioada 25 mai –8 iunie 2014 ediția I a Festivalului pentru Copii și Tineret ,,Curcubeul Artelor”, care este un Concurs de Interpretare Muzicală desfășurat pe 4 secțiuni de muzică de către soliști vocali sau instrumentiști și de grupuri vocale sau grupuri de instrumentiști.

Scop:

     Festivalul își propune:

o  Promovarea și stimularea spiritului de competiție;

o  Descoperirea talentelor interpretative, a valorilor muzicale;

o  Încurajarea creației de cantece pentru copii;

o  Prin schimburile cultural-artistice care se vor realiza, dorim legarea de prietenii trainice între copiii participanți, iar profesorii îndrumători vor avea un prilej de    

o  Schimb de experiență privind modalități de interpretare a muzicii.

Descarcă ataşamente:
Mai multe din această categorie: Anunt concurs Muncitor calificat »
Login pentru a posta comentarii

Calendar evenimente

Utilizatori online

We have 60 guests and no members online

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.