Evenimente/expozitii 2020
x
Continuarea navigarii presupune ca esti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Afla detalii. Sunt de acord.
2020
Lun-Vin 8:00 - 13:00 / 17.00-20.00

  • Inregistrare
Evenimente/expozitii 2020

Evenimente/expozitii 2020 (16)

Evenimente/expozitii 2019

La mulți ani tuturor copiilor! Să aveți parte de o viață de poveste, să fiți sănătoși și puternici precum Greuceanu și frumoși ca Ileana Cosânzeana!!!
Cadoul nostru...virtual...pentru voi este piesa de teatru RĂȚUȘCA MACA!!!
Vizionare plăcută!


Cu ocazia comemorării celor 131 de ani de la dispariția poetului național Mihai Eminescu, trupa de teatru Prometeu a Casei de Cultură ,, Mihail Sadoveanu'' din Pașcani aduce un omagiu în condițiile distanțării sociale pe care le presupune situația actuală. Coordonator: Aliona Gîtlan.

Premiile pentru concursul dedicat Zilei Internaționale a Copilului ,,1 iunie" pot fi vizualizate în tabelele atașate. Amintim , de asemenea , că diplomele și premiile pot fi ridicate de câștigători începând de vineri, 29 mai de la sediul Casei de Cultură. Juriul a fost constituit ca de fiecare dată din profesori de specialitate: prof. Anca Pricop, prof. Petru Păduraru și președintele juriului prof. Ionela Luca. Din partea instituției noastre a participat Calistru Daniela.

În intenția de a sărbători 1 iunie-Ziua Internațională a Copilului , Casa Municipală de Cultură Mihail Sadoveanu din Pașcani continuă și anul acesta concursul de desene organizat cu această ocazie. Acest an, având în vedere contextul distanțării sociale impuse de situația pe care o traversăm, se va desfășura online pe pagina de facebook a Casei de Cultură din Pașcani.
Pentru înscrierea la concurs , se vor trimite desenele pe adresa de email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , până cel târziu la data de 26 mai 2020.
Se pot înscrie copiii din ciclul preșcolar, primar, gimnazial și liceal din Pașcani și împrejurimile municipiului Pașcani.
Anunțarea câștigătorilor se va face pe data de 28 mai 2020.
Diplomele și premiile vor putea fi ridicate de la Casa de Cultură începând cu data de 29 mai 2020.
 
Important!
 
Tema concursului este 1 IUNIE.
Pentru înscriere vă rugăm să completați datele din tabelul atașat în linkul de mai jos:

Tabel de inscriere - Click Aici

 

Dragii noștri, în aceste vremuri grele, dorim să alinăm măcar puțin dorul copiilor pentru teatru. Astfel, mâine, 28.04.2020, în jurul orei 11.00 ,va fi postat pe pagina noastră de facebook spectacolul CÂINII CU COLACI ÎN COADĂ.
Menționăm că spectacolul va rămâne postat 24 de ore, astfel încât doritorii să îl poată viziona, fără a depinde de o oră anume!Miercuri, 29 April 2020 00:00

Cânt şi joc moldovenesc

Scris de

Cu ocazia zilei Internaţionale a Dansului sărbătorită în fiecare an la data de 29 aprilie, Casa Municipală de Cultură "Mihail Sadoveanu" - Paşcani vă propune ca timp de 3 zile consecutiv să vizionaţi câte o parte din spectacolul aniversar "Cânt şi joc moldovenesc", susţinut de Ansamblul de dansuri populare româneşti "Rapsozii Siretului" împreună cu invitaţii săi.
Spectacolul poate fi vizionat începând cu orele 18:00, în zilele de 29,30 aprilie şi 1 mai pe pagina de facebook a noastră.

Concursul 9 MAI- ZIUA EUROPEI desfășurat anul acesta online și-a desemnat câștigătorii .Juriul alcătuit din profesorii Anca Pricop , Petru Pădurariu și Calistru Daniela din partea instituției noastre împreună cu președintele juriului profesor Ionela Luca a ales următorii premianți;
Felicitări tuturor participanților și mulțumim pentru sprijin profesorilor participanți și celor din juriu. Precizăm că diplomele și premiile vor putea fi ridicate de părinții câștigătorilor începând de luni, 18 mai de la sediul instituției noastre.

9 mai 2020 - Ziua Europei,
Ziua Independenței României

Vineri, 28 February 2020 00:00

Armonii de primavara

Scris de
Să vină primăvara...și să ne pară bine...
Vă așteptăm pe 28 februarie începând cu orele 10.00 în Piațeta de fața Primăriei Municipiului Pașcani să ne bucurăm îmreună de venirea primăverii cu cântec, dans, voie bună, mărțișoare, produse tradiționale și multe alte surprize!
Page 1 of 2

Despre Casa de cultura

Casa Municipală "Mihail Sadoveanu" este o instituţie publică de cultură cu personalitate juridică finanţată din alocaţii de la bugetul local şi din venituri proprii, care funcţionează sub autoritatea Consiliului Local Pașcani.

Actuala clădire a Casei de Cultură a fost inaugurată in 1960 iar din 1961 poartă numele marelui scriitor Mihail Sadoveanu născut la Pașcani. In acel an s-a realizat prima ediție a zilelor Mihail Sadoveanu, care in 2014 a ajuns la cea de a XLIII-a editie.

Aflată în centrul oraşului, Casa Municipală de Cultură găzduieşte numeroase manifestări artistice: spectacole, expoziţii, simpozioane, concursuri, conferinţe ş.a. De asemenea, aici  îşi desfăşoară activitatea mai multe cercuri culturale şi se ţin cursuri de formare profesională.

Informatii de contact

Pentru orice informatii referitoare la evenimente, cursuri sau orice alte activitati din cadrul Casei de Cultura Mihail Sadoveanu, Pascani, ne gasiti la urmatoarea adresa sau ne puteti contacta la nr de telefon de mai jos 

Adresa: Paşcani, str. Moldovei, nr. 2, judeţul Iaşi

Telefon / Fax: 0232.767.054

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.